Recensies

 • Vader J: Het was fijn om samen met mijn vrouw, bij Anne een individuele partnerles gehad te hebben. Mijn vrouw en ik hebben er veel aan gehad tijdens de bevalling. Vooral de ademhalingsoefeningen vonden we erg prettig om geoefend te hebben. Anne paste zich goed aan naar de vragen die we hadden en heeft zeker een mooie bijdrage geleverd aan een minder stress volle bevalling. (J. uit Geldermalsen).
 • Door de zwagerschapsyoga van Anne heb ik weer vertrouwen gekregen in mijn lijf en ging ik zelfverzekerd de bevalling in. Op 27 Feb. 2019 beviel ik met ruim 27 weken van onze stilgeboren dochter. En in Sep. 2019 werd ik opnieuw zwanger. Tijdens de zwangerschap speelde de angst dat het mogelijk weer mis zou gaan en nog de rouw om onze dochter een grote rol. De yoga lessen hebben er voor gezorgd om mij te kunnen focussen op mijn ademhaling en dit te kunnen controleren. De verschillende yoga oefeningen en de theorie lessen hierbij zorgde ervoor dat het mij weer lukte om te kunnen ontspannen als de angst weer op kwam. Na een aantal lessen kon ik zelfs echt gaan genieten van mijn zwangerschap. Anne neemt de tijd voor jouw persoonlijke verhaal, jouw wensen en verwachtingen. Iedere les wordt er aandacht besteedt aan jouw welzijn van dat moment en wat jij nodig hebt. Anne stelt je op je gemak en de lessen zijn heel concreet en absoluut niet zweverig. Tijdens mijn bevalling heb ik de yoga oefeningen kunnen inzetten. Dit zorgde ervoor dat ik mijn kon ontspannen, rustig bleef en een prachtige waterbevalling thuis had. Mijn verloskundige had enorm veel bewondering voor de rust die ik over mijn heen had. Dit allemaal dankzij de yoga oefeningen! Ik kijk dan ook enorm fijn en positief terug op mijn waterbevalling en dat terwijl mijn zoon een sterrenkijker met 9 pond was. Ik raad iedereen dan ook de zwangerschapsyoga van Anne aan. (Lisa, Leerdam, juni 2020).
 • Ik heb de zwangerschapsyoga en de partnerles bij Anne gevolgd en ik heb dit als zeer prettig ervaren. Door de oefeningen en theorie die ze aangeboden heeft voel ik me voorbereid en ontspannen voor de bevalling. De partnerles was voor zowel mijn partner als voor mezelf , een fijne aanvulling met handige tips, waar we zeker gebruik van gaan maken. (Samirah, Asperen, mei 2020).
 • Ik heb je tips en technieken goed kunnen gebruiken tijdens de bevalling, heel fijn! Bedankt voor de fijne, rustige manier van uitleggen en oefeningen doen tijdens de cursus! (Liesbeth, Ameide, april 2020).
 • De oefeningen, die Anne mij geleerd heeft, hielpen mij door de bevalling heen.
  Bedankt hiervoor! (Zubeyde, Leerdam, maart 2020).
 • Bedankt voor de cursus en de beschrijvingen op papier. Tijdens de bevalling heeft mijn man me steeds weer aan alle tips herinnerd, waardoor ik de weeën goed kon weg ademen. (E, Leerdam, februari 2020).
 • Ik heb zelf bij Anne in Gorinchem gesport na de geboorte van mijn jongste en ging altijd erg graag! Lekker sporten en even buiten zijn, zó fijn! Vanaf nu geeft Anne les in Leerdam. Echt een aanrader! (Martine, Gorinchem. Januari 2020)
 • Bij Anne heb ik tijdens mijn zwangerschap en na mijn bevalling de sportlessen gevolgd. Ze heeft voor iedereen individuele aandacht zonder de groep uit het oog te verliezen. Ze biedt leuke, afwisselende lessen aan die je kunt doen op je eigen tempo. De sfeer is altijd goed en gezellig! Kortom echt een aanrader. Anne is een heel leuk en lief mens (Aletta, Gorinchem)
 • Ik heb de zwangerschaps-yoga gevolgd bij Anne en heb er met mn bevalling zeker veel aan gehad! Ook de partner-les is fijn en zo heeft m’n man die ook ervaren!! Ga zo door en ik ga je zeker nog zien hoor: ik denk dat Mace de baby massage wel fijn zou vinden!! (Ingmar, Heukelum)
 • Onlangs volgde ik een individuele mini-cursus babymassage via Anne. In 2 sessies leerde ik het hele lijfje van ons zoontje te behandelen. Ik wilde dit graag omdat de borstvoeding niet langdurig is gelukt en ik wel echt een bijzonder moment samen wil hebben af en toe. Ook is het goed om je baby bewust te maken van zijn lijfje en kan ik het toepassen als hij slechter slaapt, niet ontspannen is of last heeft van obstipatie. Anne kwam bij ons thuis en dat heb ik als erg prettig ervaren. Gewoon in je eigen setting. Geen gesleep met kind en spullen en daarna kon Ethan meteen in bad en naar bed. Heel fijn! Anne neemt zelf olie mee en een cursusboekje, zodat je tussendoor kunt oefenen en dit later als naslagwerk kunt gebruiken. Ook is zij heel flexibel in het bijstellen van de afspraak als dit beter uitkomt met de voedingen en slaapjes. Top! De sessies waren heel ontspannen, waarbij zowel aandacht was voor hoe het met mij ging, als voor Ethan. Dit leidde tot mooie gesprekken. Dankjewel Anne!
 • Fijne zwangerschaps-yoga lessen met afwisselend oefeningen en theorie. Aanrader! (Claudia, Gorinchem)
 • Super leuke sportlessen in gemoedelijke sfeer. Iedereen kan meedoen op eigen tempo, zonder dat dit de overige deelnemers hindert. (Tamara, Leerdam)
 • Anne ik wil je mega bedanken dat ik mee mocht doen met de lessen van Mama Buiten. Het is geweldig wat je doet, met en voor de mama’s. Super veel succes ermee en vooral geniet van al die mama’s die jij het vertrouwen weet te geven zoals je dat bij mij hebt gedaan. (Manon, Leerdam)
 • Anne is een lieve, bruisende vrouw die met aandacht voor moeders individueel of in een groep altijd de juiste & fijne sfeer neer zet door goed af te stemmen op iedereen! (Liedy, Leerdam)
 • Ik heb zowel de zwangerschaps-yoga, babymassage als sportlessen na mijn zwangerschap meegedaan en kan haar aan iedereen aanbevelen. Met een combinatie van rust en energie krijgt ze iedereen mee  (Kirsten, Leerdam)
 • Ik heb de lessen van Anne als heel prettig ervaren. Anne stemt alles heel goed met de groep af, is zorgvuldig en tegelijkertijd kunnen haar lessen ook wat pittiger zijn. Wat ik wel heel fijn vond. Daarnaast vind ik haar een geweldig en inspirerend persoon. (Mariette, Rumpt)
 • Fijne lessen met afwisselend oefeningen en theorie. Tijdens mijn bevalling ook zeker wat aan gehad. De lessen over angst en persen hebben zeker geholpen. En daarnaast is Anne ook een erg leuke vrouw die zorgt voor gezelligheid naast het informatieve. Aanrader! (Claudia, Gorinchem)
 • Mijn partner en ik volgen samen de individuele lessen babymassage, begeleid door Anne. Super fijn om 1 op 1 met je baby op deze intieme manier bezig te zijn. De lessen en instructieboekje geeft ons handvatten om op een goede en fijne manier onze baby te masseren. Ik vind Anne een prettig en empathisch persoon die vriendelijk is in contact, aansluit bij onze behoeftes en rust uitstraalt, wat een positief effect heeft op de algehele les en onze baby. Wij raden iedereen aan de babymassage te volgen!! (Alicia, Leerdam)
 • Tijdens mijn zwangerschap ben ik gaan deelnemen aan Mama Buiten om in beweging te blijven en mijn conditie zo goed mogelijk op peil te houden. 
  Anne is een erg prettig en energiek persoon en daarnaast ontzettend kundig in haar werk. Ze is betrokken, geeft individuele adviezen en weet te motiveren. Daarnaast houdt ze oog voor je lichamelijke gesteldheid en geeft ze tips.
  Anne staat open voor input/verzoeken en maakt daarmee de lessen op maat. 
  Anne zorgt ervoor dat de deelnemers elkaar leren kennen, wat de betrokkenheid en band in de groep vergroot. Mama Buiten is ontzettend leuk om te doen en daarnaast goed voor je conditie. Nu ik bevallen ben zal ik weer deelnemen aan Mama Buiten om een goede basis op te bouwen voordat ik weer intensief ga sporten. Ik heb er zin in! (Sylvia, Haaften)
 • Ik heb genoten van de zwangerschapsyoga en de sportlessen met Anne. Haar enthousiasme en kundigheid zorgen voor een veilig gevoel. Hierbij is er voldoende ruimte om ervaringen en verwachtingen te delen. Ik heb door de lessen meer vertrouwen gekregen in mijn eigen lijf en meer rust in mijn hoofd. (Ellen, Hoogblokland)
 • De lessen zwangerschapsyoga zijn een hele fijne afwisseling tussen ontspanning, inspanning en informatie! Het heeft mij geholpen een stuk zekerder te zijn in mijn lichaam bij alle veranderingen die je tijdens een zwangerschap meemaakt. Ook geeft Anne je fijne handvatten om thuis verder te kunnen oefenen. Daarnaast is ze een ontzettend leuk mens en zijn de lessen ook gezellig. Aanrader!! (Marjolein, Leerdam)
 • De zwangerschapsyoga bij Anne is echt heerlijk. Anne biedt de ruimte om stil te staan bij alle aspecten van met moederschap en geeft veel aandacht voor de verbinding tussen je lijf en je gedachten. Dit is mijn eerste zwangerschap en ik ga nu met vertrouwen en handvatten voor ontspanning de bevalling tegemoet  (Michelle, Leerdam).